Budapest SofŐrszolgálat

B U D A P E S T

SOFŐRSZOLGÁLAT

Cégünk 2005-ben kezdte meg működését, első sorban a hazai nappali sofőrszolgáltatás területén. Átfogó megoldásaink révén azóta fedünk le különböző sofőrszolgáltatási területeket, mamut cégek, kiszolgálásától egészen az egyes személyek szállításáig, vagy exkluzív rendezvényekre való sofőr biztosításig. Cégprofilunk bővítésénél, a Budapest Sofőrszolgálat megalakulásánál elsődleges célunk volt a Budapest és környékbeli települések lakosságának biztonságát és kényelmét szolgálni az éjszakai hazajutások alkalmával is.


Legyen szó akár céges rendezvényről, akár exkluzív partyról, akár egy vacsoráról melyet egy pohár jó bor kísért, több éves szakmai tapasztalattal bíró, megbízható és jó városismerettel rendelkező sofőrjeink készséggel járulnak hozzá az alkalom biztonságos befejezéséhez, a hazajutáshoz. Így megmaradhat a felhőtlen hangulat is.

Fix Budapesti "kerületből kerületbe" alapú keresőnk mellett megtalálható a fővárosi és a vidéki tarifáinkat tartalmazó táblázat is, de egyedi igény esetén rugalmasan alkalmazkodva tudjuk az önnek legkedvezőbb árat kalkulálni. Akár céges akár saját autója esetén fő a biztonság és a pontosság, precizitás és kényelem.

Ne feledje: "Ha Ön menne, mi jövünk..."

Szolgáltatások
Elérhetőség
Budapesti Áraink
Vidéki Áraink
GYIK
Vissza a főoldalra

Elérhetőségünk:

Tel: +36 20 444 22 00

Tel: +36 30 204 11 00